Interneto svetainių dizainas pasitelkiant naujausias vartotojo sąsajos patogumo naudotis (Usability) tendencijas ir madą. Kuriame interneto svetaines atsižvelgdami į Jūsų vartotojų temperamento tipus.

Atsižvelgdami į SANGVINIKUS ir CHOLERIKUS charakterizuojančias savybes, interneto svetainių dizainas sumodeliuojamas  taip, kad trumpuosius kontaktus siūlome pateikti matomiausiose interneto svetainių vietose ir matomus visada. Tokiu būdu skubančiam, greitai reaguojančiam ir neturinčiam laiko potencialiam Jūsų klientui suteikiame galimybę su Jumis susisiekti „čia ir dabar“. Apsilankius Jūsų interneto svetainėje sukurtoje pas mus nebus ištarta frazė: „Kur čia tie kontaktai, negaliu rasti“ 

FLEGMATIKAMS ir MELANCHOLIKAMS pateikiame informaciją vaizdų ir/ar besikeičiančių nuotraukų pagalba. Prie kiekvieno vaizdinio elemento pateikiame šiek tiek įvadinio teksto ir tik susidomėjusiam lankytojui sudarome galimybę skaityti plačiau ir susipažinti su siūloma preke ar paslauga. Mūsų sumodeliuotas interneto svetainių dizainas visada turi vietą Jūsų veiklą pristatančio video įterpimui, ar populiariausių socialinių tinklų įskiepius. Numatysime reikiamas susisiekimo formas su visų Jums reikiamų kliento duomenų laukeliais.

Interneto svetainių dizainas sumodeliuotas su patogiai lankytojui pateiktu Jūsų įmonės įstaigos ar organizacijos adresu ir galimybe gauti maršrutą iki Jūsų biuro. Numatysime kaip turi atrodyti paslaugos ar prekės kortelė, kad visa svarbiausia informacija patektų į akies lauką monitoriuje.

Visas reikiamas sąlygas ir daugiau detalių suderinsime kartu su Jumis, pateikdami tik Jūsų poreikiams pritaikytus komercinius pasiūlymus.

 

 

Klausimams


Siųsti

Jau sumodeliuoti darbai

9900 View