Pritaikymas išmaniesiems prietaisams – tai paslauga leidžianti interneto svetaines padaryti tinkamas visiems mobiliems įrenginiams t.y. iPhone, iPad, Android, Blackberry, Symbian ir kitiems įrenginiams.

Mobiliems įrenginiams pritaikytos svetainės būna dviejų tipų:

  1. Svetainės sukurtos mobiliam įrenginiui;
  2. Svetainės su prisitaikančiu (angl. responsive) dizainu.


Svetainės sukurtos mobiliam įrenginiui – tai Jūsų interneto svetainės papildoma sekcija kuri pasiekiama į Jūsų svetainę integravus specialų kodą, mobiliojo įrenginio vartotoją nukreipiantį į specialiai sukurtą mobiliąją svetainę. Šioje svetainėje skirtingai nei paprastoje diegiami tik Jūsų paslaugas aprašantys puslapiai ir “call to action” funkcija – skambinimas tiesiogiai Jums į Jūsų nurodytą telefono numerį. Specialiai sukurtos mobiliosios – išmaniosios svetainės taip pat naudojamos ir naujienų portalų veikloje.

Svetainės su prisitaikančiu (angl. responsive) dizainu – tai interneto svetainė su specialiai aprašytu dizainu, kuris prisitaiko prie mobiliųjų prietaisų ekranų pločio, nuleisdamas šuninius elementus žemyn ekrane. Turinys šioje svetainėje visiškai įdentiškas pasiekiamam paprastu kompiuteriu, todėl nepatogu diegti skambinimo mygtukus, nes stalinis kompiuteris neatlieka skambinimo funkcijos išskyrus mokamą skype paslaugą.

Keletas atliktų darbų aplankykite su mobiliuoju įrenginiu:

Autoservisas “Polingė”: www.polinge.lt
Šiaulių darbo rinkos ir mokymo centro vairavimo mokymų svetainė: www.vairavimo-mokymas.lt
P
ersonalo valdymo sistemos: www.pvsistemos.lt

Ir daugelis kitų mūsų atliktų darbų

Galima vardinti ir daugiau skirtumų, pliusų bei minusų… Jei Jūsų įmonei, įstaigai ar organizacijai reikalingas išmaniosios svetainės sprendimas maloniai laukiame Jūsų skambučio ar elektroninio laiško.

Klausimams


Siųsti
7539 View